... tudom, tudom már megint palacsinta. Ez van, nagyon szeretjük!
Hozzávalók:
- 70 g gesztenyeliszt, átszitálva
- 30 g őrölt kókuszreszelék*
- 1 dl Cocomas
- kb. 1 dl víz
- nagy csipet Himalája só
- 3 egész tojás
- 1 ek. kókuszolaj
*Kókuszreszelék helyett használhattok gesztenyelisztet is.
a sütéshez:
- kókuszolaj
Elkészítése:
A tojásokat kikeverem a Cocomassal és a kókuszolajjal, majd hozzáadom a szárazanyagokat, és annyi vizet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjak. Felhevített kókuszolajon a tésztából merőkanálnyi adagokat sütök, óvatosan, mert könnyen törik. A palacsintát lekvárral és csokoládészósszal tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése