Egyéb érdekességek...rólam

2013. augusztus 6., kedd

Gesztenyelisztes palacsinta narancsvirágvizes sárgabaracklekvárral és csokoládészósszal...






... tudom, tudom már megint palacsinta. Ez van, nagyon szeretjük! 




Hozzávalók:



  • 70 g gesztenyeliszt, átszitálva
  • 30 g őrölt kókuszreszelék*
  • 1 dl Cocomas
  • kb. 1 dl víz
  • nagy csipet Himalája só
  • 3 egész tojás
  • 1 ek. kókuszolaj



*Kókuszreszelék helyett használhattok gesztenyelisztet is.



a sütéshez:


  • kókuszolaj



Elkészítése:


A tojásokat kikeverem a Cocomassal és a kókuszolajjal, majd hozzáadom a szárazanyagokat, és annyi vizet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjak. Felhevített kókuszolajon a tésztából merőkanálnyi adagokat sütök, óvatosan, mert könnyen törik. A palacsintát lekvárral és csokoládészósszal tálalom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése