Egyéb érdekességek...rólam

2013. szeptember 8., vasárnap

Gombás, zsályás vagdalt...


Gombás, zsályás vagdalt...





... vacsira langyosan tálalom sült padlizsán kockákkal, salátával.

... a maradék holnap hidegen szendvicsbe kerül.  




Hozzávalók:



4 személy részére



a vadalthoz:




  • 1 kg darált hús
  • 200 g gomba, apróra kockázva
  • 2 közepes fej vöröshagyma, apróra vágva
  • 5 gerezd zúzott fokhagyma
  • 4 közepes méretű tojás
  • 2 ek útifűmaghéj
  • kis csokor petrezselyem, apróra vágva
  • ízlés szerint friss zsálya (10 levélke pl.)
  • ízlés szerint Himalája só, frissen őrölt fekete bors
Hozzávalók:

A vagdalt hozzávalóit alaposan összekeverem, szilikon kenyérsütőformába töltöm (vagy alaposan kizsírozott hagyományos fém/kerámia kenyérsütőformába) és 190°C-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán keresztül, pirosra sütöm.
... jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése