Gombás, zsályás vagdalt... |
... vacsira langyosan tálalom sült padlizsán kockákkal, salátával.
... a maradék holnap hidegen szendvicsbe kerül.
Hozzávalók:
4 személy részére
a vadalthoz:
- 1 kg darált hús
- 200 g gomba, apróra kockázva
- 2 közepes fej vöröshagyma, apróra vágva
- 5 gerezd zúzott fokhagyma
- 4 közepes méretű tojás
- 2 ek útifűmaghéj
- kis csokor petrezselyem, apróra vágva
- ízlés szerint friss zsálya (10 levélke pl.)
- ízlés szerint Himalája só, frissen őrölt fekete bors
Hozzávalók:
A
vagdalt hozzávalóit alaposan összekeverem, szilikon kenyérsütőformába
töltöm (vagy alaposan kizsírozott hagyományos fém/kerámia
kenyérsütőformába) és 190°C-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán
keresztül, pirosra sütöm.
... jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése