Csirkemell paprikás gombaraguval... |
... újabb 30 perces ebéd/vacsora ötlet.
- 2 szelet csirkemell
- 1 nagy vöröshagyma, apróra vágva
- 50 g baconszalonna, felkockázva
- 300 g laska-, és barna csiperke gomba vegyesen
- őrölt édes pirospaprika
- Himalája só, frissen őrölt fekete bors
- 0,3 dl félszáraz fehérbor
- 1 kisebb paradicsom, negyedelve
a sütéshez:
- liba vagy-, kacsazsír
a tálaláshoz:
- vegyes saláta
Elkészítése:
A hagymát és a szalonnát libazsíron lepirítom. Megszórom pirospaprikával, felöntöm egy kevés vízzel és fehér borral. Hozzáadom a gombát és a paradicsomot. Sózom, borsozom. Amíg a gomba teljesen meg nem puhul, a mindkét oldalukon sóval, borssal ízesített csirkemelleket libazsíron pirosra sütöm. A csirkét a gombás raguval és salátával tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése