Hozzávalók:
- 2 csomag rukkola
- 8 paradicsom
- 1 nagy lilahagya
- kb 20-25 szem olívabogyó
- 2 cs feta sajt
Az öntethez:
- 10 ek balzsaecet
- 8-10 ek olívaolaj
- só (csínján bánjunk vele, mert a feta eléggé sós)
- őrölt fekete bors
- 1 ek méz (elhagyható)
Elkészítése:
- A rukkolát megmossuk, lecsepegtetjük.
- A hagymát nagyon apóra, a paradicsomot kockákra, az olívabogyót félbe vágjuk.
- Az öntet hozzávalóit összekeverjük, belekeverjük a hagymát, és egy kicsit állni hagyjuk.
- A rukkolát, a paradicsomot és az olívabogyót egy salátástálba tesszük, ráöntjük a hagymás öntetet, majd az egészet jól összekeverjük.
- Legvégül rádobáljuk a fetát, és az egészet jól összeforgatjuk.
- Felhasználásig hűtőbe tesszük, grillhúsokhoz, friss bagettel....hmmmm valami csodálatos!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése