Egyéb érdekességek...rólam

2013. július 20., szombat

Meggy, őszibarack krémleves kókusztejjel...





 ...őszibarack és meggyszezonban kihagyhatatlan frissítő!



Hozzávalók:


  • 1/2 kg magozott meggy
  • 2 nagy, érett őszibarack
  • 3 dl sűrű kókusztej
  • ízlés szerint frissen facsart citromlé
  • ízlés szerint őrölt fahéj, kardamom
  • ízlés szerint édesítő pl. eritrit, nyírfacukor, méz



a tálaláshoz:



  • pirított mandula
  • friss mentalevélkék
  • citromkarikák
  • őszibarack és meggy darabok



Elkészítése:


A gyümölcsöket fél liter vízzel, az édesítővel és a fűszerekkel összefőzöm, pépesre turmixolom. Hozzáadom a kókusztejet, behűtöm és jéghidegen tálalom, ízlés szerinti dekorációval.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése