Hozzávalók:
23 cm-es tortaformához
- 300 g reszelt cukkini
- 50 g cukrozatlan kakaópor, átszitálva
- 100 g finom szemű kókuszreszelék
- 300 g finomra darált mandula
- 3 tk. (púpozott) gluténmentes sütőpor
- 4 egész tojás
- 1 tk. őrölt fahéj
- 100 g méz / nyírfacukor ! eritrit
- 2 ek. kókuszolaj
- nagy csipet Himalája só
- 150-200 g cukrozatlan magozott meggy
Elkészítése:
A tojásokat összekeverem a mézzel, hozzáadom a cukkinit, a kókuszolajat és az előzőleg összekevert száraz hozzávalókat, végül a meggyet. A masszát tortaformába simítom, és 180°C-on kb. 30 percig sütöm. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy megsült-e. Felvert kókuszkrémmel tálalom (vagy fagyival).
Überszuperfinom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése