Egyéb érdekességek...rólam

2012. július 16., hétfő

Kakukkfüves, karamellizált hagymás házi krémsajt...

Kakukkfüves, karamellizált hagymás házi krémsajt...


... a hagyma nálam jöhet minden mennyiségben. Kiló számra bírnám enni, legyen akár fokhagyma, vörös, lila, gyöngy, póré. Házi krémsajtba keverve se kutya, főleg egy kevés fehérborral, mézzel és kakukkfűvel megbolondítva. Kenyérre kenve, zöldségeket, grissinit bele mártogatva...valami fenséges! :-D


Hozzávalók:




Elkészítése:


A hagymát a mézzel egy kevés olajon megpirítom. Hozzáadom a bort, a kakukkfű levélkéket, sózom, borsozom. Addig pirítom, amíg a bor el nem párolog. Hagyom kihűlni. Hozzákeverem a házi krémsajthoz. Ha még szükséges sózom, borsozom, néhány órára a hűtőbe teszem.  


1 megjegyzés:

  1. Finom lehet! El is mentettem azokra az időkre, amikor lesz friss kakukkfüvem.:)

    VálaszTörlés