...házi krémsajt habbal tálalva.
"Az emberekkel való viselkedés művészete, a sikeres emberek legfőbb titka. Egy ember sikere abban, ahogy másokkal bánik, olyan mérce, amely szerint élete munkájának gyümölcsét mérik."
( Paul C. Parker)
Hozzávalók:
6 db kerámia formához
- 750 g fagyasztott erdei gyümölcs keverék
- 6 csapott tk. kukorica keményítő
- 18 ek. granola diógrillázzsal
- 60 g vaj
- 6 ek. méz
- 1 narancs leve
- 1 citrom leve
- ízlés szerint őrölt fahéj
a tálaláshoz:
- 400 g házi krémsajt
- ízlés szerint méz
Elkészítése:
Az erdei gyümölcsöt arányosan elosztom a tálkákban, meglocsolom őket a narancs és a citrom levének keverékével. Mindegyik tetejére egy evőkanál mézet csorgatok, egy teáskanálnyi kukoricakeményítőt, egy csipet őrölt fahéjat, három evőkanál granolát szórok, és 10 g vajat pottyantok. A desszertet 180°C-ra előmelegített sütőbe tolva 20-25 percig sütöm. A krémsajt habhoz a házi krémsajtot a mézzel habosra keverem, ezzel tálalom a langyosra hűlt ropogóst.
Megjegyzés: Vaníliafagyival és tejszínhabbal is isteni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése