Füstölt lazacos szendvics... |
... egy kis "luxus" a mindennapokban. Nem az árában, hanem az ízvilágában. A kaprot a kertben szedtem, a krémsajt házi készítésű, a lazacból pedig az intenzív íze miatt kevés is elég. Rengeteget szendvicset készíthetünk egy csomag lazacból. Próbáljátok ki, mert tényleg fantasztikus!
... és, hogy egy kicsit büszkélkedjem is:
elérte a blog a 200 rendszeres olvasót!
Köszönöm mindenkinek! :-D
elérte a blog a 200 rendszeres olvasót!
Köszönöm mindenkinek! :-D
Hozzávalók:
kapros krémsajt:
- 200 g házi krémsajt
- kis csokor kapor
- ízlés szerint citromlé
- só, frissen őrölt bors
továbbá:
- 1 csomag nyers, füstölt lazac
- teljes kiőrlésű rozsos kenyér
Elkészítése:
A házi krémsajtot a finomra vágott kaporral, kevés citromlével, sóval, borssal alaposan összekeverem. A rozskenyeret felszeletelem, vastagon megkenem a krémsajttal. Ráfektetek egy vékony lazacszeletet, díszítésként egy kevés kaporral megszórom, majd jóízűen megeszegetem...
Ilhet: Lúdanyó
Nagyon szeretem:)Eddig tejfölt használtam a sajtkrém helyett, de most ki fogom próbálni ezt a verziót is.
VálaszTörlés