Egyéb érdekességek...rólam

2012. szeptember 15., szombat

Füstölt lazacos szendvics...

Füstölt lazacos szendvics...


 ... egy kis "luxus" a mindennapokban. Nem az árában, hanem az ízvilágában. A kaprot a kertben szedtem, a krémsajt házi készítésű, a lazacból pedig az intenzív íze miatt kevés is elég. Rengeteget szendvicset készíthetünk egy csomag lazacból. Próbáljátok ki, mert tényleg fantasztikus!


 ... és, hogy egy kicsit büszkélkedjem is: 
elérte a blog a 200 rendszeres olvasót! 
Köszönöm mindenkinek! :-D



Hozzávalók:




 kapros krémsajt:


  • 200 g házi krémsajt
  • kis csokor kapor
  • ízlés szerint citromlé
  • só, frissen őrölt bors



továbbá:







Elkészítése:



A házi krémsajtot a finomra vágott kaporral, kevés citromlével, sóval, borssal alaposan összekeverem.  A rozskenyeret felszeletelem, vastagon megkenem a krémsajttal. Ráfektetek egy vékony lazacszeletet, díszítésként egy kevés kaporral megszórom, majd jóízűen megeszegetem...


Ilhet: Lúdanyó


1 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem:)Eddig tejfölt használtam a sajtkrém helyett, de most ki fogom próbálni ezt a verziót is.

    VálaszTörlés