Dijoni mustáros, virslis falatkák... |
... kitűnő vendégváró rágcsa, vagy bulikaja.
... egy baja van csupán: nem lehet belőle eleget sütni.
Hozzávalók:
- 3 pár juhbeles virsli
- 1 csomag élesztős, leveles tészta
- dijoni mustár
a tetejére:
- felvert tojás
- reszelt parmezán
- szezámmag
Elkészítése:
A virslit kb. 2 cm-es darabokra vágjuk. A tésztát kicsomagoljuk, lisztezett deszkára terítjük. Megkenjük mustárral, majd akkora csíkokra vágjuk, mint amekkorára a virsliket vágtuk. Beletekerjük a virsli darabkákat, elvágjuk a tésztát. Ezt a mechanizmust követjük addig, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A falatkákat sütőpapíros tepsire ültetjük, tojással megkenjük, parmezánnal és szezámmaggal megszórjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése