Gondolom a hummusznál is úgy van, hogy ahány ház, annyi recept, és mindenki a sajátját dicsőíti. Én is a sajátomra esküszöm, méghozzá jó sok cayenne borssal fűszerezve. Lepénykenyérre kenve, zöldségekkel körítve igazán fantasztikus. :-DD
Hozzávalók:
- 350 g csicseriborsó (nálam konzerv)
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 ek. tahini
- 3 ek. citromlé
- 1 kk. só
- 1 ek.olívaolaj
- apróra vágott vagy őrölt koriander (opcionális)
a tálaláshoz:
- cayenne bors, olívaolaj
Elkészítése:
Mindent a késes robotgépembe pakolok, gomb benyom, 5 perc és már el is készült. Tálkába szedem, meglocsolom olívaolajjal, megszórom cayenne borssal, és már ehetem is. Yummiii...:-D
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése