Egyéb érdekességek...rólam

2012. december 9., vasárnap

Brandybe áztatott meggy marcipánba és fehércsokoládéba burkolva...




 ... már én is gőzerővel készítem a Karácsonyra a különféle kekszeket, bonbonokat
Íme a legújabb darab...


...  érdemes belőle ipari mennyiséget legyártani, 
mert "eszméletlenül" finom! :-D


Hozzávalók:


  • lecsepegtetett, magozott meggy
  • jó minőségű brandy
  • házi marcipán
  • fehércsokoládé


a díszítéshez:


  • arany és gyöngyház színű apró cukorgyöngyök







Elkészítése: 


A meggyet tálba teszem, felöntöm brandyvel és legalább egy éjszakán át, letakarva a hűtőben érlelem. Másnap lecsepegtetem, diónyi marcipánba csomagolom, majd gőz felett felolvasztott fehércsokoládéval bevonom. Cukorgyönggyel díszítem, bonbonpapírba csomagolom. Hűvös helyen tárolom.




1 megjegyzés: