... már én is gőzerővel készítem a Karácsonyra a különféle kekszeket, bonbonokat.
Íme a legújabb darab...
Íme a legújabb darab...
... érdemes belőle ipari mennyiséget legyártani,
mert "eszméletlenül" finom! :-D
mert "eszméletlenül" finom! :-D
Hozzávalók:
- lecsepegtetett, magozott meggy
- jó minőségű brandy
- házi marcipán
- fehércsokoládé
a díszítéshez:
- arany és gyöngyház színű apró cukorgyöngyök
Elkészítése:
A meggyet tálba teszem, felöntöm brandyvel és legalább egy éjszakán át, letakarva a hűtőben érlelem. Másnap lecsepegtetem, diónyi marcipánba csomagolom, majd gőz felett felolvasztott fehércsokoládéval bevonom. Cukorgyönggyel díszítem, bonbonpapírba csomagolom. Hűvös helyen tárolom.
Úristen, de szép ez!!!!!
VálaszTörlés