... laktóz-, és gluténmentes.
... régóta várnak már Éva és Ádám ( Spoon 1-2-3 )receptjei a sorukra a "listámon",
ma tőlük merítettem ihletet a desszerthez és a vacsorához.
... a csokipudinghoz hasonlóan ez a kenyér recept is tökéletes,
gyakran fogom sütni a jövőben.
... 2 púpos ek. útifűmaghéjat 2 dl vízben elkeverek, félre teszem,
hogy az útifűmaghéj felvegye a nedvességet. 10 dkg darált
diót 2 púpos ek. kókuszliszttel, 3 púpos ek. szezámmagliszttel,
2 csapott ek. lenmagliszttel, 1 tk. mindenmetes sütőporral,
nagy csipet szódabikarbónával, 1 kk. parajdi sóval elkeverek.
1 közepes méretű reszelt sárgarépát elkeverek 5 egész tojással,
beledolgozom a száraz hozzávalókat és 1-1 ek. tökmagot,
lenmagot, napraforgó magot és szezámmagot.
Szilikonformába öntöm, magokat szórok a tetejére.
180°C-ra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt sül meg.
Miután kihűlt a kenyér, szeletelem.
... tojáskrémmel sonkával, salátával, tormával...ütős!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése