Egyéb érdekességek...rólam

2014. június 29., vasárnap

BBQ tarja rozmaringos batáta pürével...







8 szelet csontos tarja, 1 adag BBQ szósz, zsír

500 g batáta, 2-3 ág friss rozmaring, só, frissen őrölt bors,

2 dl mandulatejszín

Egy közepes méretű tepsit kizsírozok. Belehelyezem

a BBQ szósszal előző este bepácolt hússzeleteket.

A maradék húst a szószra ráöntöm, 190°C-os sütőben

kb. 1 óra alatt megsütöm. 

A batátát meghámozom, felkockázom. Tepsibe szórom,

sózom, borsozom, kókuszolajjal meglocsolva 190°C-on megsütöm.

Miután megsült a mandulatejszínnel pürésítem.

Apróra vágott rozmaringgal ízesítem, a megsült hússal tálalom.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése